LIVRARE SI PLATA

Deoarece suntem mereu preocupati de un serviciu de calitate, Depozitul Expert Discount   livreaza comenzile catre Dvs. prin intermediul firmelor de curierat international. 
In cazuri speciale, cum ar fi sarbatorile, ne puteti trimite comenzile online si mai devreme, pentru a le putea pregati si gestiona in timp util.
Livrarile sunt asigurate de catre firmele de curierat cu grija si promptitudine. Produsele sunt aduse pana la intrarea in imobil /birou/depozit.


NU Exista Comanda Minima Pe Site

LIVRAREA PRODUSELOR IN EUROPA ESTE GRATUITA, PENTRU COMENZILE MAI MARI DE 150euro

In magazinul nostru, se poate comanda de orice valoare

PENTRU LIVRAREA IN EUROPA COSTUL LIVRARI VI SE VA COMUNICA TELEFONIC (El este calculat in functie de tara de destinatie /kg/dimensiuni colet.


Produsele livrate prin curierat vor fi insotite de factura

Pentru produsele ridicate din punctele colaboratorilor vor fi predate cu factura proforma urmand sa fie emisa factura fiscala in termen de 24ore in format electronic. 


* In situatii speciale, unele dintre produsele comandate de dumneavoastra pot fi indisponibile in stocul magazinului, la momentul prepararii comenzii, drept pentru care aceste produse nu pot fi livrate. Aceste produse NU veti fi nevoit sa le achitati. Si ne puteti contacta telefonic si/sau prin sectiunea Contacteaza-ne.

Valoarea transportului afisata in cosul de cumparaturi este aproximativa (ea poate fi mai mica sau mai mare)PLATA

Plata produselor livrate prin curier se poate face cu cardul online sau transfer bancar dupa confirmarea de catre un opertor Shopy Expert Discount ca produsele sunt in colet si sunt gata de livrare.


Pentru plata produselor ridicate din punctele colaboratorilor se poate folosii cardul sau optiunea cash.