Termeni si conditii

Depozitul Expert Discount este un serviciu specializat de aprovizionare cu produse alimentare si nealimentare pentru persoane fizice si juridice, produse de protocol, consumabile si produse de curatenie., va oferim aprovizionare acasa si la birou, oriunde in Romania in localitatile cu reprezentante ale firmei de curierat DPD

 

 Programul de lucru

Depozitul Expert Discount
  este deschis non-stop, mai putin in perioada sarbatorilor legale.
Comanda online primita si confirmata se va livra in urmatoarea zi lucratoare.
Comenzile se preiau in intervalul orar 09.00 - 19.00, iar livrarile se fac a doua zi,
 de luni pana vineri, in intervalul orar 10.00 - 20.00.
Comenzile online trimise in week-end vor fi livrate luni.

 

Detalii despre comanda si plata

 

Comanda minima in magazinul nostru este 150 Ron (fara TVA).
Livrarea se face oriunde in
 Romania in localitatile cu reprezentante ale firmei de curierat DPD

Plata se poate face cu numerar la livrare, transfer bancar .

 

Aprovizionare companii

Orice firma avand sediul in zonele de livrare specificate mai sus poate beneficia de aprovizionare regulata cu produse de protocol, consumabile si curatenie apeland la serviciul nostrun/
  iar livrarile sunt perfect deductibile, fiind insotite intotdeauna de factura fiscala si chitanta (dupa caz).
 

Specificatii legale

 

Societatea noastra emite facturi fiscale pentru toate comenzile emise catre persoane fizice sau juridice. In conformitate cu legislatia in vigoare, in cazul emiterii facturii fiscale catre persoane fizice, acestea au obligatia de a furniza emitentului facturii codul numeric personal (CNP). In cazul in care nu completati acest camp la crearea contului nu putem efectua livrarea, aceasta conditie nefiind respectata.


Depozitul Expert Discount detine marfa pe stoc,livrarea se face zilnic pentru comenzile plasate pana la ora 12 in aceeasi zi.
Produsele care sunt prezentate in magazinul
 Depozitul Expert Discount nu prezinta garantia disponibilitatii. Ne vom stradui sa furnizam produsele cerute, dar aceasta conditie nu poate fi indeplinita intotdeauna. Clientul este anuntat telefonic daca produsele din comanda nu se gasesc si i se vor oferi optiuni pentru schimb sau renuntare.

Clientii care platesc prin Banc achita marfa in baza facturi proforme emise de noi, 


Depozitul Expert Discount
  , compania care controleaza acest site, este inregistrata legal in Bucuresti, Romania. In consecinta, legile in vigoare din Romania guverneaza responsabilitatile, termenii si conditiile, fara sa aiba efecte la nivel de principiu sau conflict legal. Ne rezervam dreptul de a opera modificari asupra acestor responsabilitati, termeni si conditii, in orice moment, fara sa anuntam.
Depozitul Expert Discount
  respecta si se conformeaza Legii privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, prin care sunt reglementate asigurarea securitatii retelelor si serviciilor de comunicatii electronice, confidentialitatea comunicarilor, conservarea datelor de trafic si de localizare, facturarea detaliata, pastrarea anonimatului utilizatorului apelat, baza de date a abonatilor, precum si comunicarile nesolicitate.
Legea stabileste conditiile specifice de garantare a dreptului la protectia vietii private in privinta prelucrarii datelor cu caracter personal in sectorul comunicatiilor electronice.
De asemenea, confidentialitatea comunicarilor transmise prin intermediul retelelor publice de comunicatii electronice si a serviciilor de comunicatii electronice destinate publicului, precum si confidentialitatea datelor de trafic aferente sunt garantate.

Declinarea garantiilor

Depozitul Expert Discount
   isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor acestui site. Depozitul Expert Discount   nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, Depozitul Expert Discount   nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

Clientul are obligatia de  a verifica produsele la primire daca corespund conform comenzi  / data de fabricatie / numar de produse / produse comandate, reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

Depozitul Expert Discount   isi pastreaza dreptul de a-si selecta clientii si nu ofera nici o garantie de continuitate a serviciului. Acesta poate sa inceteze oricand partial sau total, fara notificare.

 

Date de contact

SHOPY EXPERT DISCOUNT SRL

SEDIU SOCIAL Str ARH. IONESCU GRIGORE NR63 BL. T73 SC. B ET, 4 AP. 42

SECTOR 2  BUCURESTI

CUI  38717488

BANCA LIBRA BANK , AGENTIA DELFINULUI BUCURESTI

RO73BREL0002001659530100